O nama

www.trazimposao.hr je specijaliziran portal za oglašavanja slobodnih radnih mjesta u Hrvatskoj s ciljem kvalitetnije poslovne suradnje između poslodavaca i posloprimaca .

Tvrtka Info lider d.o.o. osnovana je 2003 godine, te se bavi tržišnom razmjenom podataka, Online oglašavanjem, prometom nekretnina putem Internet baze podataka,izradom telefonskih usluga sa dodanom vrijednošću.

Kvalitetom usluga zaslužili smo prestižne certifikate vodećih svjetskih kompanija koji nam omogućuju pristup do niza dodatnih resursa potrebnih za kvalitetno pružanje usluga klijentima.

Danas smo vodeća tvrtka za izradu rješenja koja integriraju glasovne usluge i internet usluge nove generacije.

Kao nastavak poslovnog planiranja došlo je do realizacije ovog portala www.trazimposao.hr koji ima za cilj pružiti kvalitetnu uslugu oglašavanja slobodnih radnih mjesta u Hrvatskoj s ciljem tržišne razmjene podataka, te realizacije vaših ideja.

Profesionalni pristup i dugogodišnja tradicija omogućili su nam realizaciju ovog projekta s time da smo vodili računa i o najsitnijim detaljima i potrebama tržišnog razvoja.

Portal tražim posao kontinuirano radi na unapređenju svojih usluga u skladu s time očekujemo vaše prijedloge na e-mail: info@trazimposao.hr